Even nader kennismaken met Francis Zwiers

Francis Zwiers

Mijn naam is Francis Zwiers (Deventer, 1961). Ik ben moeder van 3 kinderen. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Tijdens mijn werk met kinderen werd ik vaak geconfronteerd met kinderen die vastliepen. Dit gebeurt onder andere op emotioneel of op sociaal gebied. Omdat dit mij zo boeide, ben ik me er verder in gaan verdiepen. Daarom startte ik met de opleiding tot Integratief kinder- en jeugdtherapeut.

Ik heb de 4-jarige opleiding tot Integratief kinder- en jeugdtherapeut succesvol afgerond. Deze studie heb ik gevold aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam

In 2008 ben ik in Wijhe een eigen praktijk begonnen onder de naam Kindertherapie Francis Zwiers. De afgelopen jaren heb ik in de ruime omgeving mijn kwaliteiten als integratief kindertherapeut kunnen inzetten voor mijn doelgroep.

Een opgroeiende jongvolwassene kan een andere hulpvraag hebben kan dan een jonger kind. Ook hierin heb ik mijn kennis verbreed. In 2019 heb ik de opleiding voor de specialisatie jeugdtherapie afgerond. Deze specialisatie is gericht op jongeren van 12 tot 21 jaar.

De 4-jarige studie intuïtieve ontwikkeling bij opleidingscentrum "Mens en intuïtie" heb ik in 2002 succesvol afgesloten.

Elk jaar volg ik verschillende cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Waaronder rouw en verlies binnen het gezin, angsten, en dergelijke.