Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag even voor!

Kinder- en jeugdtherapie Salland is een samenwerkingsverband tussen Francis Zwiers en Esther Nijboer, beiden integratief kinder- en jeugdtherapeut. Klik op de button onder de foto's voor meer informatie.

Francis Zwiers

Francis Zwiers

Hallo, mijn naam is Francis Zwiers. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Tijdens mijn werk met kinderen werd ik vaak geconfronteerd met kinderen die vastliepen op emotioneel of op sociaal gebied. Dit boeide me zo dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen. Nu begeleid ik kinderen en jeugdigen van 4 tot 21 jaar en bied ik ouder coaching ter ondersteuning van ouders in de opvoeding van hun kind.

Lees meer over Francis

Esther Nijboer

Schermafbeelding 2021-04-12 om 10.41.56

Mijn naam is Esther Nijboer (1967), Kinder- en Jongerentherapeut en coach voor ouders. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en geboren en opgegroeid in Heino.

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs geweest als leerkracht in diverse groepen. Tijdens mijn werk werd ik vaak geconfronteerd met kinderen die vastliepen op o.a. emotioneel- of op sociaal gebied. Dit boeide mij zo dat ik mij daar verder in ben gaan verdiepen.

Lees meer over Esther