Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag even voor!

Kinder- en jeugdtherapie Salland is een samenwerkingsverband tussen Francis Zwiers en Esther Nijboer, beiden integratief kinder- en jeugdtherapeut. Klik op de button onder de foto's voor meer informatie.

Francis Zwiers

Francis Zwiers

Hallo, mijn naam is Francis Zwiers. Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Tijdens mijn werk met kinderen werd ik vaak geconfronteerd met kinderen die vastliepen op emotioneel of op sociaal gebied. Dit boeide me zo dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen. Nu begeleid ik kinderen en jeugdigen van 4 tot 21 jaar en bied ik ouder coaching ter ondersteuning van ouders in de opvoeding van hun kind.

Lees meer over Francis

Esther Nijboer

Schermafbeelding 2021-04-12 om 10.41.56

Hoi, mijn naam is Esther. Ik ben al heel lang juf en ik merk dat er vaak kinderen zijn, die zich helemaal niet zo gelukkig voelen en daardoor niet altijd kunnen doen wat ze graag willen.

Ik merk, door hier met kinderen over te praten, dat ze vaak heel goed weten wat ze niet leuk vinden, wat ze graag zouden willen en dat zij soms goed weten hoe ze geholpen willen worden. Daarom ben ik kindertherapeut geworden.

Lees meer over Esther