Tarieven en vergoeding

Vergoedingen en onze tarieven

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VVVK (vereniging van & voor kindertherapeuten). Deze vereniging is aangesloten bij de erkende koepelorganisatie RBCZ.

Tarieven

Een intakegesprek, een oudergesprek, ouder coaching en een sessie duren respectievelijk een uur en kosten € 80. Dit tarief geldt ook voor eventuele gesprekken bij derden welke wij op uw verzoek voeren.

Telefonische consulten kosten € 15 per 15 minuten.

Vergoeding

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden therapie door therapeuten die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VVVK. De hoogte van uw vergoeding hangt af van uw polis en uw aanvullende pakket. Binnen het aanvullende pakket valt de vergoeding onze therapie onder aanvullende geneeswijzen. Wij adviseren u te allen tijde te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Het is mogelijk om een coulance aanvraag (een verzoek tot betaling) in te dienen bij uw verzekeraar. Hierdoor is het in sommige gevallen mogelijk om een gedeelte van de kosten alsnog vergoed te krijgen. Ook het persoonsgebonden budget (PGB) kan mogelijkheden bieden om deze hulp in te schakelen.

Wanneer u niet in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u 'niet vergoede ziektekosten' op uw belastingformulier aangeven. Wel is hiervoor een drempel bepaald.

Op onderstaande pagina van de website van onze beroepsvereniging vindt u een overzicht van de vergoedingen bij diverse zorgverzekeraars. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud of juistheid van deze gegevens. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Link naar: Vergoedingen zorgverzekeraars

Beroepsverenigingen:

Francis Zwiers is aangesloten en ingeschreven bij:

SCAG inschrijfnummer 11788

RBCZ LIcentienummer 409079R

VVVK Licentienummer: A-10-082

 

Esther Nijboer is aangesloten en ingeschreven bij:

SCAG inschrijfnummer 11766

RBCZ LIcentienummer 409063R

VVVK Licentienummer: A-10-076